Novi Sad
17.03.2013.
20:49
GSP Novi Sad planira da od 1. aprila promeni trasu kretanja linije 6 koja vozi na relaciji Adice-Podbara, tako što će autobusi završavati put kod Riblje, umesto kod Kvantaške pijace, kako je to sada slučaj.
  • Nikola

    18.03.2013 20:32
    Nove linije!
    Novi Sad se u prtehodnim godinama dosta širio i primetan je nedostatak novih linija. Evo nekoliko predloga:

    1. linija koja bi išla celom dužinom Bulevara Evrope, zatim Bulevarom cara Lazara i završavala negde kod fakulteta, a leti na Štrandu (to je valjda buduća linija br. 13)

    2. linija koja bi išla celom dužinom Somborskog bulevara, a zatim Bulevarom cara Lazara (s obzirom da bismo već imali linije 9 i 13 koje idu ka fakultetima, onda bi ova linija mogla da ide Bulevarom oslobođenja do centra ili železničke stanice)

    3. linija koja bi polazila sa Klise (Sentandrejskim ili još bolje Temerinskim putem), a zatim Partizanskom išla direktno preko Detelinare do Novog naselja i Telepa - tako bi se dobila jedna periferna linija koja bi značila stanovnicima svih navedenih naselja

    4. minibus linja koja bi kretala iz užeg centra grada (npr. sa Riblje pijace), a zatim Jevrejskom ili Ulicom Maksima Gorkog dolazila do Grbavice i prolazila Ulicom Miše Dimitrijevića, a mogla bi da završi na Južnom Telepu - taman bismo iskoristili minibuseve kroz uske ulice užem centru, na Grbavici i Južnom Telepu

    Naravno, ima još mnogo linija koje su potrebne.
  • Teča

    18.03.2013 15:41
    Man'te se gluposti...
    Ne vidim šta se dobija izmenom trase linije 6, osim još većeg haosa i nereda u centru. Kada ćete napraviti liniju koja ide duž celog Somborskog bulevara, od Naselja prema Limanima, što bi znatno smanjilo gužve, a ne da se ljudi voze samo linijom 12,koja dok dođe do Feješ Klare bude prepuna! Isto važi i za liniju 6, koja bi mogla malo češće da ide, jer je na izlazu iz Vršačke prepuna !
  • Vojvosadjan

    18.03.2013 14:04
    @SaleNs
    Potpuno si u pravu..Ajmo GSP mapu gradu u ruke i opet da pravite trasu.Samo da ne zavrse u Loncarskoj.
  • neusatzer

    18.03.2013 13:17
    Da li sam ja to dobro shvatio, da će Podbara spasti na samo jedni liniju(11 a/b) !?
    Čoveče u centru grada smo, a tretiraju nas kao da smo teška periferija. Za Futog ima barem tri linije+Begeč, a mi ćemo izgleda morati da se "damo na putešetvije" da bi smo stigli do npr. Futoške pijace.

    Toliko o Podbarcima na vlasti, i Mesnoj zajednici Podbara koja umesto da rešava probbleme svojig građana, organizuje razne proslave i kuvaju paprikaše.
  • Pedala

    18.03.2013 08:43
    Jedva smo se resili skrnave autobuske stanice kod Riblje a ovi genijalci oce da to vracaju ponovo!
    Em skrnav parking sad tamo ne znas na sta lici a u centru. Nego sta bi sa podzemnom garazom?
    Mada kakav nam je gradski ministar za saobracaj ovekve budalastine ne cude
  • sale ns

    18.03.2013 05:55
    Nejasno
    Potpuno nejasan tekst ? Verovatno ste hteli da kažete da će autobus iz Marka Miljanova, na semaforu, skrenuti levo u Kosovsku pa pravo do Riblje pijace i Gimnazije, a ne desno prema okretnici kako je do sada bilo. Lično mislim da je ovo samo još jedna buda..ština jer sada treba tražiti novu okretnicu umesto one koja je baš dobra (na kraju Kosovske, u relativnoj blizini Kvantaša).
  • 17.03.2013 22:28
    A ani koji nemaji kompjuter
    da procitaju informaciju ?
  • Telep

    17.03.2013 22:24
    Redovni u 6-ci
    Samo vi uvedite malo cesce buseve u liniji br. 6.. Pa onda menjaj te sta zelite. Previse je guzve u busu, a malo je buseva nasprem linije br 2. koja ide na svakih 5 minuta.. Nemojte da se zezamo
  • Zoran

    17.03.2013 22:06
    Neće to baš biti lako!
    Na ribljoj pijaci je sada parking, ima puno taksista i automobila parkiranih uz obeležena pakrking mesta, privremeno zaustavljenih dostavnih vozila itd. Prilično je haotična situacija tamo.
    Što se tiče šestice nije loša ideja i nadam se da će gradska uprava za saobraćaj uspeti sa srede stvari tamo i omogućiti da se uvek može provući autobus kroz šumu parkiranih automobila.
  • 17.03.2013 22:03
    sjajno mesto za stanicu,
    stvarno da covek ne poveruje
    kakvi su to prevaranti.
  • bannne

    17.03.2013 22:03
    Ovo će biti zanimnjivo.
    To kažem jer nisam video autobus kod riblje skoro 10 godina.
    Nije loša ideja za one koji žele u centar sa one druge strane :)
  • 17.03.2013 21:56
    ????
    A sto ?
  • 17.03.2013 21:13
    Hajde, pokazite da ste pametni pa produzite ovu liniju do zeleznicke stanice! Pa kakvi to glupi cinovnici ponovo prave stanicu na ribljoj pijaci a jedva ste je zatvorili pre par godina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna